1. CERNA OPEN U TENISU Obrovac: Ispisujemo povijest, ali ovo je samo početak!

Pred nama je 1. Cerna Open, turnir teniskih parova koji će sljedećega vikenda, 7. i 8. svibnja, biti održan na terenu TK Cerna, u ceranskoj ulici Josipa Jurja Strossmayera 107.

– Ispisujemo povijest, ovo je prvi službeni teniski turnir ikad organiziran u Cerni – ponosno naglašava Saša Obrovac, dopredsjednik TK Cerna, sportske udruge koja organizira ovo natjecanje.

– Ovo je samo početak, prvi u nizu turnira koje kanimo organizirati ove sezone – dodaje Obrovac pozivajući sve zainteresirane na događaj koji jamči dobro druženje s dobrim ljudima.

– Druženje je vrlo bitna komponenta našeg druženja. Bit će tu domaće klope, cuge, a nećemo zaboraviti ni one najmlađe za koje ćemo pripremiti posebno iznenađenje – pomalo tajanstveno najavljuje Obrovac.

Kotizacija za turnir iznosi 120 kuna po paru, a prijave se zaprimaju do srijede, 4. svibnja, u 15 sati. Sve dodatne informacije i detalji vezani uz 1. Cerna Open teniski turnir parova dostupni su na Facebook i Instagram stranici TK Cerna, ali i na broj mobitela 098/483-346 (Saša Obrovac).