10. IVANKOVO CUP Osijekovi limači do trofeja bez primljenog gola!

U-11 momčad NK Osijek suvereno je izdominirala na jubilarnom desetom izdanju Ivankovo Cupa, natjecanja za nadarene nogometaše rođene 2012. godine i mlađe koje je okupio 300-tinjak malih španera iz 19 klubova!

O dominaciji osječkih limača najbolje govori podatak o tome da na ivankovačkom turniru nisu primili nijedan pogodak! U finalu su rezultatom 4:0 bili bolji od Đakovo-Croatije. Broncu su osvojili Belišćani koji su u utakmici za 3. mjesto bolje raspucavali sa sedam metara od vršnjaka (iz) županjskog Graničara, s obzirom na to da je osnovni dio utakmice okončan bez pobjednika, 1:1.

Sve tri pojedinačne nagrade završile su, posve očekivano i razumljivo, u redovima Bijelo-plavih; najbolji igrač Toni Jurčević, najbolji strijelac Maksym Basov (10 pogodaka) i najbolji vratar Dino Idrizović. Bravo, dečki!

Bravo i za Školu nogometa NK Bedem koja je besprijekorno organizirala ovaj turnir na kojem je nastupila i Cibalia, no nebeskoplave nade nisu uspjele „proći” skupinu. Uz korektnu napomenu da je izostao udarni Cibalijin ešalon dotičnog godišta koji je prošloga vikenda zamalo nastupio na onom cirkusu od turnira u austrijskom St. Pöltenu