2. KOLO KUPA NS VINKOVCI Vedran Kelava i Luka Aleksić heroji Dilja i Otoka!

Luka Aleksić, vratar NK Otok

Odigrano je 2. kolo Kupa Nogometnog središta Vinkovci. Bilo je vrlo intrigantno, napeto, pa i dramatično! Pogotovo u derbiju između Dilja i Bedema koji je okončan bez pobjednika (1:1), pa su o prolasku u sljedeću rundu odlučivali dodatni jedanaesterci. U raspucavanju je briljirao vratar Dilja Vedran Kelava koji je obranio udarce s „kreča” Tomislavu Čuljku i Blažu Tustonjiću, dok je Dinko Leko promašio okvir.

U ruletu jedanaesteraca s(p)retni su bili i Otočani protiv Nuštaraca; nakon 90 minuta igre bilo je također 1:1, polufinalist je bio poznat nakon sedme serije raspucavanja. I Otok je imao junaka među vratnicama, Luka Aleksić je obranio penale Filipu Bekavcu i Marijanu Marinoviću.

Momčad Borinaca – inače branitelj prošlosezonskog naslova Kupa NS Vinkovci, ali i Kupa ŽNS vukovarsko-srijemskog – dvama pogocima Marina Ležaića prošla je andrijaševačke Goričice i tamošnji Frankopan, a vođinačka Mladost u golijadi je blia uspješnija od komletinačkog Slavonca.

Rezultati 2. kola Kupa NK Vinkovci: Frankopan – Borinci 0:2, Otok – Nosteria 6:5 (1:1), Mladost (V) – Slavonac (K) 5:3, Dilj – Bedem 3:1 (1:1).

Polufinale Kupa NS Vinkovci bit će odigrano u srijedu, 5. listopada (15.30 sati), a parovi će biti poznati nakon ždrijeba koji će biti održan u petak, 23. rujna, u 10 sati u prostorijama Komisije sudaca ŽNS-VS.