Povodom Svjetskog dana učitelja okupili se ravnatelji škola s područja županije

IZVOR: VSŽ

Svjetski dan učitelja obilježen je danas u Andrijaševcima gdje za ravnatelje svih srednjih i osnovnih škola, sa područja naše županije, upriličen svečani prijem, a tom je prigodom učitelje pozdravio župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić:

– Današnji dan posvećujemo svim učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima, profesorima i ravnateljima, a zapravo bi svaki dan trebao biti posvećen upravo njima, jer oni su ti koji svojim znanjem i iskustvom, iz generacije u generaciju odgajaju našu djecu, upoznaju ih sa životnim vrijednosti i pomažu im odrasti u hrabre, pametne i dobre osobe.

Lijepim željama, ali i obećanjima obratila se i pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje i društvene djelatnosti Jadranka Mustapić-Karlić.

– Svi izazovi, sve reforme i sve promjene koje nam dolaze ćete provoditi vi, učitelji, u radu s učenicima, pa o vašem radu ovisi i sam uspjeh tih reformi. Učiteljima kojima uvijek najvažniji osmijeh na licu djeteta želim još jednom puno uspjeha, zdravlja i sreće u budućem radu.