PRILIKA ZA NEZAPOSLENE Sutra Dani poslova u Vinkovcima

Kao što smo već i najavili, sutra će se u Poduzetničkom inkubatoru u Vinkovcima, u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, održavati se Dani poslova.

Cilj Dana poslova jest na jednom mjestu okupiti sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje i na taj način doprinijeti razvoju hrvatskog gospodarstva.

U Vinkovcima će se tako nezaposlenim osobama, studentima i učenicima završnih razreda srednjih škola te ostalim zainteresiranima predstaviti neki od najuspješnijih hrvatskih poslodavaca.

Isto tako, najavljeno je sudjelovanje velikog broja posjetitelja, za koje će se, osim izložbenog dijela na kojem će im se predstavljati poslodavci, organizirati i druge popratne aktivnosti . Svi zainteresirani u direktnom će se razgovoru za ciljana radna mjesta imati priliku predstaviti poslodavcima licem u lice, a učenici strukovnih škola poslodavcima će prezentirati i ponuditi neke od proizvoda koje su sami izradili u sklopu praktične nastave.