50 GODINA JK VINKOVCI Tomislav Čuljak dobitnik Ordena časti Europske judo unije!

Laszlo Toth, Tomislav Čuljak i Hrvoje Lindi

Svečanom sjednicom u Gradskom kazalištu Joza Ivakić večeras je obilježeno 50 godina postojanja Judo kluba Vinkovci, jednog od najpoznatijih i najuspješnijih sportskih klubova u ovom dijelu Hrvatske.

U bogatoj riznici uspjeha ovog uspješnog sportskog kolektiva nalaze se brojni trofeji, među ostalima i oni namijenjeni brojnim pojedinačnim prvacima Hrvatske koje je iznjedrio JK Vinkovci (baš kao i brojne reprezentativce!) koji se može pohvaliti i ekipnim naslovima državnih prvaka te zapaženim nastupima na europskim smotrama.

Judo klub Vinkovci kroz svoju je dugu i bogatu povijest ostavio neizbrisiv trag u hrvatskom judu i sportu općenito, a ova velika obljetnica bila je prilika za uručivanje priznanja i zahvala brojnim zaslužnim članovima i prijateljima kluba, onima koji su svojim djelovanjem pridonijeli razvoju vinkovačkog juda.

Priznanje za doprinos razvoju ovoga sporta dobio je i Tomislav Čuljak, predsjednik JK Vinkovci, ali i počasni predsjednik Hrvatskog juda saveza, kojemu je dodijeljen poseban Orden časti Europske judo unije Laszlo Toth, njezin predsjednik. Vinkovce su sa svrhom i razlogom ovom zgodom pohodili i predsjednica HJS-a Sanda Čorak, glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač te drugi uvaženi gosti koji nisu propustili rođendanskog slavlje kluba istinske vrijednosti i neprolazne karizmatičnosti!