7. KOLO PRVE NL: Ni pobjednika, ni pogodaka; Kustošija – Vukovar 1991 0:0!

Bez pobjednika, ali i pogodaka, okončan je današnji zagrebački ogled 7. kola Prve nogometne lige između Kustošije i Vukovara 1991. Što se krije iza tih 0:0? Vratar Vukovaraca Ivan Marijanović:

– Utakmica je bila dosta tvrda. Išli smo po sva tri boda, a na kraju se moramo zadovoljiti ovim jednim. I nismo nezadovoljni. Obje ekipe imale su svoje šanse za pogodak, no na kraju mreže su ostale čiste. Teren je bio izvrstan, suđenje također, a u konačnici krajnji ishod je realan i pošten – rekao je Marijanović nakon svog prvog dežurstva među vratnicama ove sezone (nominalno prvi vratar Franko Kolić izbivao je zbog obveza prema U-21 reprezentaciji Hrvatske).

Današnji bod jubilarni je deseti koji su nogometaši Vukovara 1991 osvojili u dosadašnjem dijelu sezone. Dostatno za 4. mjesto na ljestvici s dva boda manje od vodećeg Rudeša, a s bodom manje – dakako i utakmicom više – u odnosu na Cibaliju i Croatiju.

U preostalim utakmicama 7. kola sastaju se: Cibalia – Jarun, BSK – Solin, Dugopolje – Dubrava, Hrvatski dragovoljac – Rudeš (subota, 24. rujna) te Croatia – Orijent 1919 (nedjelja, 25. rujna).