AJMO KRUG Ususret 2. Privlačkoj biciklijadi

U subotu, 21. listopada 2023. godine, Sportska udruga Privlaka organizira 2. privlačku biciklijadu „Ajmo krug” čiji je početak zakazan u 15 sati. Nadolazeća biciklijada namijenjena je rekreativcima, a ruta od 24 kilometra bit će izazov svima koji vole uzbuđenje na kotačima. Provozajte se asfaltiranom cestom kroz Privlaku i njezinu okolicu i istražite biciklom ljepote koje su oko nas.

Start biciklijade je u 15 sati iz centra Privlake (Stara crkva), a ruta se nastavlja kroz Otok i vozi Ininim putem sve do privlačkog mosta i cilja ponovno kod Stare crkve. Ove godine, odvozit će se i dječja biciklijada koje će startati u 14 sati s privlačkog mosta, a cilj će joj biti također kod Stare crkve.

Sportska udruga Privlaka poziva sve mještane, one koji podržavaju rad Udruge i pomažu u njezinom radu te sve posjetitelje i goste da im se pridruže u drugom zajedničkom bicikliranju i na aktivan način provedu subotnje popodne za koje se nadaju da će biti bez pratnje kiše. Po završetku biciklijade, članovi Udruge organiziraju zajedničko druženje za sve sudionike i goste u Šumici uz glazbu, hranu i piće.

Prijaviti se možete do petka, 20. listopada 2023. godine, na Facebook stranici Sportska udruga Privlaka. Kotizacija iznosi 15 eura, a uključuje startni paket. Za djecu nema kotizacije. Biciklijada će biti održana uz policijsku pratnju pa iz Udruge mole mještane za razumijevanje tijekom trajanja biciklijade.

– Zacrtajte vlastito putovanje na dva kotača i zajedno s našim članovima srušite vlastite rekorde i osobne sportske ciljeve. Vidimo se na startu – poručuju iz Sportske udruge Privlaka.