ALDUMAŠ Gradonačelnik Bosančić koristi nov(ij)i službeni auto, za 185.000 kuna kupljen rabljeni Passat

Obnovljen je vozni park vinkovačke gradske uprave. Gradonačelnik Ivan Bosančić od kraja prošloga tjedna koristi novi službeni automobil. Odnosno, noviji službeni automobil, s obzirom na to da je kupljen rabljeni automobil. O svemu detaljnije na naš upit informirala je Služba za protokol i informiranje Grada Vinkovaca:

U prva četiri mjeseca 2022. godine kupljen je jedan automobil, radi se o rabljenom Volkswagen Passatu 2,0 TDI, s prijeđenih 64.222 kilometra, godina proizvodnje 2020., dizel, 110 kW, emisija CO2 102 g/km. Vrijednost automobila je 185.014,11 kuna bez PDV-a. Provedena je nabava, poziv je upućen na adrese pet gospodarskih subjekata te su se javila tri ponuditelja, a pristigla je samo jedna kompletna ponuda. Ovaj automobil će koristiti gradonačelnik, a automobil koji je do sada koristio (Volkswagen Passat – god. proizvodnje 2016. sa 188.518 prijeđenih kilometara), preuzima zamjenik gradonačelnika”, stoji između ostalog u dopisu Službe za protokol i informiranje.

Škoda Octavia (godina proizvodnje 2016.) koju je dosad koristio zamjenik gradonačelnika Josip Romić, doznajemo i to, bit će prodana. I to licitacijom. Potencijalno zainteresirane ćemo o tome pravovremeno informirati.

Škoda Octavia – procjena, pa licitacija