ANETTA & PATRICIA Sajam ljepote u uredu župana Dekanića

Patricija Cindrić, župan Damir Dekanić, Anetta Rajković i Mario Kokaj FOTO: VSŽ

U konkurenciji 11 finalistica titule Miss Supranational Hrvatske te druge pratilje došle su u Vukovarsko-srijemsku županiju, u ruke Anette Rajković i Patricije Cindrić. Za obje je danas prijam upriličio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić koji im je tom prigodom čestitao na velikom uspjehu, zahvalio na promociji naše županije te prigodnim darom nagradio za sav uložen trud i rad.

– Meni je uvijek zadovoljstvo vidjeti mlade, ambiciozne i pametne ljude, pogotovo kada su svjesni svojih mogućnosti, izgleda i znanja. Pohvalno je to što u životu teže postići nešto i nije im problem pokazati se, otići na natjecanje i, kao što je primjer ovdje, ostvariti odlične rezultate. Županija je uvijek prepoznavala sve vrste uspjeha, želimo im još jednom dati potporu i osvijestiti ih u tome da je samo nebo granica ako vjeruju u sebe – rekao je župan Dekanić poželjevši našoj predstavnici na svjetskom izboru Miss Supranational of the World Anetti Rajković mnogo uspjeha i da na pravi način predstavlja našu županiju i državu.

Pripreme za svjetski izbor u punom su jeku; od probi haljina i odjevnih kombinacija do vježbanja hoda, držanja, poziranja i koreografija.

Anetta Rajković

– U utorak sam došla iz Splita s priprema, bilo je naporno, ali čeka nas još dosta posla. Danas moram ići za Zagreb isprobati nacionalnu haljinu i još tri haljine za nastup i već u idući ponedjeljak sam u Poljskoj. Svakako samom svojom pojavom trebam biti drugačija od ostalih djevojaka, istaknuti se i na pravi način predstaviti Hrvatsku – rekla je Anetta kojoj je ostalo nešto manje od mjesec dana do velikog finala svjetskog izbora u Poljskoj, jednog od tri najveća svjetska izbora ljepote.

Titulu druge pratilje Miss Supranational Hrvatske odnijela je Patricia Cindrić iz Cerne koja se tek ove godine počela baviti manekenstvom i već ostvarila odličan rezultat.

Patricia Cindrić

– Nažalost, ne putujem na svjetski izbor, ali podrška sam Anetti u svomu što joj je potrebno. Tek sam se nedavno počela aktivnije baviti manekenstvom i stvarno nisam očekivala ovakav uspjeh“, istaknula je Patricia koja u planu ima upisati studij novinarstva ili turizma, što joj je trenutno u fokusu. „Život mi se od izbora promijenio na bolje, ponuđeni su mi određeni poslovi i sve je nekako otišlo u tom modnom smjeru. Završila sam Ekonomsku i trgovačku školu Ivana Domca u Vinkovcima i ove godine upisujem studij, što mi je trenutno najvažnije, a modelingom ću se baviti onako usput pa ćemo vidjeti kako će se to dalje odvijati – naglasila je Patricia.

Obje su članice Udruženja manekena „Loreena“ Vinkovci čiji je predsjednik Mario Kokaj također zahvalio županu na dosadašnjoj potpori i pomoći te istaknuo koliko je ponosan na ogroman uspjeh članica „Loreene”.