Antun Andričević novi trener „davljenika” NAŠK-a: Optimist sam, bit će to sve OK!

Antun Andričević zadnji trenerski angažman imao je u Mladosti iz Antina 2016. godine FOTO: db

Antun Andričević opet je „u sedlu”; 48-godišnji Vinkovčanin, nekoć prvoligaški nogometaš Cibalije, Varteksa i Kamena Ingrada, zadnji trenerski angažman imao je u antinskoj Mladosti prije punih šest godina. A sada je preuzeo našički NAŠK.

– Predsjednik kluba Ivan Rukavina zamolio me da pomognem. Rukavina je, inače, prijatelj mog prijatelja Danijela Pranjića. A kako je prijatelj mog prijatelja ujedno i moj prijatelj na kraju sam pristao – izvijestio je Andričević koji je prošloga vikenda „potegnuo” do Kutjeva kako bi na djelu vidio našičku momčad (i njezinu iznenađujuću pobjedu 1:0 nad istoimenim domaćinom).

– Što sam vidio? To uopće nije loša momčad, kao što su mi govorili. Vidio sam polet, mladenačku drskost, stvari koje me čine velikim optimistom uoči onoga što nam slijedi.

A slijedi grčevita borba za ostanak u Trećoj HNL Istok. NAŠK je baš „vruć krumpir”.

– Trenutno smo na začelju s jednakim brojem bodova kao i Slavonac iz Bukovlja kojemu idemo u goste nakon što u sljedećem kolu ugostimo Bedem. Ispred nas je Darda s pet bodova više. Bitno je ne biti zadnji, ispada samo jedan. Situacija nije zavidna, ali do kraja ima još dosta bodova na stolu. Ponavljam, optimist sam, bit će to sve OK – zaključio je Andričević.