Aurelia u drami ostala bez pobjede protiv Dinama (4:4), sutra protiv Pule za polufinale dovoljan (i) bod

Doslovno milisekunda nedostajala je juniorima vinkovačke Aurelije za siguran proboj u polufinale završnog turnira PH u futsalu kojemu je domaćin Zagreb (SD Sutinska vrela). U prvom dijelu današnjeg dvostrukog programa, podsjećamo, Aurelia je s visokih 7:1 porazila Heroje 2007, a u 2. kolu skupine B protiv zagrebačkog Dinama pobjeda im je bila nadohvat ruke; Žuti su imali vodstvo 4:3, a onda su praktički sa zvukom sirene kapitulirali i suočili se s remijem koji ih, međutim, i dalje ostavlja u igri za priželjkivani polufinale.

Tijekom cijele utakmice igralo se „gol za gol”; Aurelia je stalno vodila, a zabijali su, redom; za 1:0 Marko Pest-Mundvajl, za 2:1 Romeo Sušac, za 3:2 Marko Pajić te za 4:3 opet Marko Pest-Mundvajl.

Sutra je na programu 3. kolo, ujedno i rasplet u skupini B. Aureliji je protiv Pule za proboj u polufinale dostatan i bilo kakav remi, budući da su Puljani danas nakon poraza 1:5 od Dinama pobijedili Heroje 2007 4:3, pa imaju bod manje od Aurelije i Dinama, dočim su Heroji 2007 na začelju, bez bodovnog učinka. Tek kao podsjetnik, dvije prvoplasirane momčadi iz skupine idu u sljedeću rundu, u polufinale. Sutrašnja utakmica Aurelia – Pula počinje u 12.45 sati uz izravni prijenos na Facebook stranici vinkovačkoga kluba.