BAŠ IM NE IDE Prije 10-ak dana otac se zabio pod prikolicu, sin sinoć naletio na dvije pješakinje

O prometnoj nesreći koja se sinoć u 19.45 sati dogodila na “zebri” u Dugoj ulici u Vinkovcima već smo izvijestili; očevidom je utvrđeno kako 19-godišnjak iz Jarmine, upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja konkretnim uvjetima tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom koju je mogao predvidjeti, uslijed čega je na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na 68-godišnjakinju iz Rijeke i 33-godišnjakinju iz Vinkovaca. Obje su teško ozlijeđene.

Protiv 19-godišnjeg vozača, koji je kršenjem prometnih propisa prouzročio teške tjelesne ozljede dviju osoba, policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Inače, otac spomenutog nesavjesnog mladog vozača se prije desetak dana, točnije 17. listopada, automobilom na državnoj cesti Osijek – Vinkovci na izlazu iz Jarmine zabio pod traktorsku prikolicu s jabukama. Pritom je, srećom, pretrpio tek lakše tjelesne ozljede.