BEDEMOVIH 11 U NIZU Raić-Sudar: Imamo pravo na zadovoljstvo, ali euforija je strogo zabranjena!

arhiva/db

Bedem je jedina neporažena momčad nakon pet kola koliko su apsolvirali članovi Treće HNL Istok. Nakon startnog domaćeg remija protiv ceranskog Tomislava (3:3) uslijedila su četiri uzastopna trijumfa. Kronološki; u Kutjevu 1:0, kod kuće kontra Tomislava (Donji Andrijevc) 2:1, u Županji protiv Graničara 2:0 pa na ivankovačkom Gracu nad Vuteks-Slogom 4:1.

– Ovaj start je iznad svih očekivanja, imamo pravo na zadovoljstvo, no bilo kakva euforija je strogo zabranjena – poručio je Bedemov strateg Josip Raić-Sudar.

Plavi s Graca osim spomenutog prvenstvenog niza imaju još i dva uspjeha u Kupu NS Vinkovci (Lovor 3:0, Mladost Privlaka 8:2) te četiri utakmice bez poraza u pripremnom ciklusu tijekom kojeg su protiv Čepina jednom trijumfirali, a jednom remizirali, dok su županjski Graničar i Cibalijine juniore pobijedili s po 3:1.

– Da, jedanaest utakmica smo bez poraza. Ne morate ni pitati za razinu samopouzdanja u svlačionici, skočilo je do plafona – napominje Raić-Sudar.

Bedemov niz ove subote bit će na ozbiljnoj kušnji; naime, pokraj bazena u Kneževim Vinogradima ivankovačkog lidera (d)očekuje tamošnji Borac. Utakmica počinje u 16.30 sati, a ohrabrujuću vijest za Bedemov stručni stožer osim izvanredne natjecateljske forme predstavlja i povratak u momčad iskusnog Gorana Borka koji je na popisu ozlijeđenih još od 2. kola i gostovanja u Kutjevu.