Besplatna edukacija za vodiče za rad na programima škola u prirodi, vođenju biciklističkih i veslačkih tura…

FOTO: Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek

Grad Otok, Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek te Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije u okviru projekta „Vrata spačvanskog bazena – Izgradnja i opremanje Bioekološko – edukacijskog centra Virovi“ organiziraju besplatnu edukaciju za vodiče/animatore za rad na programima škola u prirodi, vođenju biciklističkih i veslačkih tura (kanui, kajaci, drveni čamci) i vožnji brodom.

Centar za posjetitelje „Bioekološko edukacijski centar Virovi“ trenutno je u završnoj fazi izgradnje i opremanja te se planira njegovo otvaranje u travnju 2021. Ovom akcijom, za potrebe rada Centra želi se osigurati mreža osposobljenih vodiča/animatora koji će biti angažirani kroz stalni ili povremeni posao za rad s posjetiteljima.

Edukacijom će polaznici steći teorijska i praktična znanja o prirodnim i kulturnim znamenitostima područja, sigurnosnim savjetima o vođenju posjetitelja, osnovama eko i cikloturizma, veslanja, rada s učenicima i posjetiteljima.

Dvodnevna edukacija održat će se u Bioekološko-edukacijskom centru Virovi prema sljedećem rasporedu:

Subota 20.3.2021. od 10:30 do 14:00 sati

Edukacijski programi škola u prirodi i vođene ture poučnom stazom

Nedjelja 21.3.2021. od 10:30 do 14:00 sati

Cikloturizam, veslanje i ture brodom

Pozivnicu za edukaciju možete pronaći ovdje, prijaviti se vrlo jednostavnim ispunjavanjem obrasca i pričekati da vas kontaktiraju.

Rok za prijave je najkasnije do 10.3.2021., a broj sudionika ograničen.