Besplatne edukacije u sklopu projekta “INOVA II – Inovativne inicijative za zapošljavanje u turizmu i ugostiteljstvu“

PLAĆENI OGLAS

 

Učilište Studium u sklopu projekta “INOVA II – Inovativne inicijative za zapošljavanje u turizmu i ugostiteljstvu“ poziva sve zainteresirane da se uključe u besplatne programe obrazovanja za sljedeća zanimanja:

– Specijalist za poslove u baru;

– Specijalist za eno-gastro poslove

– Specijalist za moderne trendove u kuharstvu

– Specijalist za moderne trendove u slastičarstvu

– Kućni majstor

Na javni poziv mogu se javiti nezaposlene osobe mlađe od 25 godina i nezaposlene osobe starije od 54 godine, a prijave na besplatne edukacije otvorene su do veljače 2021. godine i to na e-mail inova.euprojekt@gmail.com ili na broj mobitela 091/3560-000.

Projekt provodi Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih zajedno s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (područni ured Vukovar) i hotelom Olympia Vodice gdje će se održavati praktična nastava programa obrazovanja. Edukacije su u potpunosti financirane iz Europskog socijalnog fonda u svrhu povećanja razine zapošljivosti ranjivih nezaposlenih skupina s područja Slavonije i Baranje u sektoru turizma i ugostiteljstva. U sklopu projekta izrađena je analiza potreba za znanjima i vještinama kod poslodavaca u turizmu te su stručnjaci za razvoj na osnovu tih potreba unaprijedili i usavršili programe obrazovanja. Ukupna vrijednost projekta je 1.880.605,86 kuna, dok je trajanje projekta 24 mjeseca.