Bez Išasegija i Jazvića(?), ali s Ultrasima i veteranima po pobjedu i proslavu 105 godina!

Nogometaše Cibalije sutra očekuje utakmica kojom, ukoliko pobijedi, ovu sezonu može usmjeriti u mirne vode. Trener Siniša Sesar neće moći računati na kartoniranog Karla Išasegija, ali po najnovijim informacijama niti na Filipa Jazvića koji je opet ozlijeđen. U pitanju je zadnja loža i prve procjene govore kako se na njega neće moći računati naredna tri tjedna.

Bilo kako bilo, pobjeda je imperativ protiv posljednjeplasiranog Solina koji je institucija drugoligaškog nogometa, ali prema svemu sudeći još samo ovu sezonu. 

Inače, mogao bi ovo zaista biti crni tjedan za legendarne dalmatinske klubove na gostovanju u Vinkovcima. Nakon što je u nedjelju Aurelia ulazak u elitni razred hrvatskog futsala izborila protiv najdugovječnijeg prvoligaša Vrgorca te ih izbacila u niži rang, realno je za očekivati kako će i Solin istim pravcem nazad iz Vinkovaca. 

Za utakmicu kojoj je početak zakazan u 17 sati, Cibalia je povodom obilježavanja 105 godina postojanja, pozvala sve veterane i bivše igrače Kluba na stadion gdje će ih u 16 sati dočekati i ugostiti  predsjednik Damir Mustapić.

Svoju uvertiru sutrašnjoj utakmici imat će i Ultrasi koji pozivaju na okupljanje u središnji gradski park već u 14 sati odakle će krenuti bodriti Nebeskoplave u borbi za nova tri boda.