Bilanca prometne nesreće na cesti Jarmina-Gaboš; jedna teško i četiri lakše ozlijeđene osobe

Jučer oko 15 sati na državnoj cesti Gaboš-Jarmina dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom, o čemu smo već izvijestili. Po okončanju očevida rasvijetljene su i okolnosti tog prometnog incidenta.

Naime, policijski službenici utvrdili su kako je 46-godišnjakinja upravljala automobilom vinkovačkih registarskih oznaka kojim je prešla na suprotni prometni trak gdje dolazi do udara u automobil vinkovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak te su zbog siline udara oba automobila sletjela s kolnika na zelenu površinu, a potom u zemljani odvodi kanal.

Oba vozača i troje putnika iz vozila 46-godišnjakinje su vozilima Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje su 48-godišnjem vozaču utvrđene teške tjelesne ozljede, a 46-godišnjoj vozačici i putnicima lake tjelesne ozljede.

Protiv vozačice policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“. Zbog obavljanja očevida prometne nesreće, za sav promet je bila zatvorena dionica državne ceste Gaboš-Jarmina u vremenu od 15.25 do 18.15 sati.