BILO JE OZLIJEĐENIH Prometne nesreće uzrok ozljeda u Vukovaru i Andrijaševcima

Ilustracija/MUP RH

Prema policijskom izvješću PU vukovarsko-srijemske, tijekom proteklog vikenda, dogodilo se sedam prometnih nesreća,  od čega 5 prometnih nesreća s materijalnom štetom (Vukovar-3, Vinkovci, Andrijaševci) te dvije prometne nesreće s ozlijeđenom osobom.

U petak, 2. veljače, oko 14,40 sati, u Andrijaševcima, u Ulici M. Gupca, 34-godišnjakinja iz Rokovaca osobnim je vozilom vinkovačkih registracijskih oznaka, pri uključivanju u promet, vožnjom unatrag, stražnjim dijelom vozila izašla na kolnik, u trenutku kada je osobni automobil, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Cerne, pretječući drugo vozilo na kolniku, skrenuo na drugu prometnu traku te je došlo do udara u vozilo 34-godišnjakinje. Osobni automobil kojim je upravljao 21-godišnjak se odbio na suprotnu prometnu traku, prešao kolni prilaz te se zabio u prometni znak. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 34-godišnjakinja.

U subotu, 3. veljače, oko 17,40 sati, u Vukovaru, u Frankopanskoj ulici, na mostu preko rijeke Vuke, 34-godišnjak iz Iloka osobnim je vozilom vukovarskih registracijskih oznaka, prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se u tom trenutku kretao osobni automobil također vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 66-godišnjak iz Borova te je došlo do udara vozila. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen putnik u vozilu 66-godišnjaka, 36-godišnjak s prebivalištem u Njemačkoj.