Bojko nakon 2:2 protiv Rudeša: Nekome vjetar u leđa, nama redovito u prsa!

Vukovar 1991 je prekinuo impozantan niz Rudeša koji je na domaćem terenu do današnje utakmice imao 17 uzastopnih pobjeda! Vukovarci su ove subote uzeli bod, a sasvim malo ih je dijelilo od sva tri; naime, još u 87. minuti Bojkova momčad vodila je 2:0, a na kraju je završilo 2:2… Trener Vukovara 1991 Miroslav Bojko:

– Morali smo utakmicu završiti u 1. poluvremenu u kojem smo osim vodstva 2:0 (Baltić, Pelko, op. a.) imali i Baltićevu stativu, Gonzalezov zicer „jedan na jedan” s golmanom, a uza sve to domaći su dvaput izbijali s gol-crte.

I to nije sve…

– U 2. poluvremenu, negdje oko 70. minute, nije nam dosuđen čisti kazneni udarac, domaći igrač odnio je loptu rukom.

Ni to nije sve…

– Njima je u sudačkoj nadoknadi dosuđen u najmanju ruku upitan, a prije nepostojeći penal za 2:2. Minutu-dvije prije toga Rudeš je nam je prvi put zaprijetio i zabio za 1:2.

I još…

– Barišiću je nakon njihova pogotka za 2:2 poništen pogodak zbog zaleđa.

Sve u svemu…

– Nekome vjetar u leđa, nama redovito u prsa. Protiv Hrvatskog dragovoljca (0:0) nisu nam dosuđena dva čista kaznena udarca, potvrdio je to i kontrolor suđenja, danas je protiv nas dosuđen jedan nepostojeći. Samo u te dvije utakmice uskraćeni smo za četiri boda. Da ne govorim o tome da su u dosadašnjem dijelu sezone protiv nas dosuđena četiri kaznena udarca, od toga dva nepostojeća; u Bijelom Brdu protiv BSK-a (1:1) i ovaj danas protiv Rudeša. U Dugopolju su oba ispravno dosuđena – dodaje Bojko.

S četiri osvojena boda otpuhnuta s konta sudačkim nepravdama Vukovar 1991 bi večeras bio uz bok Cibaliji, na vrhu ljestvice Prve nogometne lige sa 16 bodova. Vukovarci na terenu stoje jako dobro, ali čini se kako su logistički – slabašni.