BOMBA IZ GENSCHEROVE 10B Smijenjen Darko Jozinović!

Bomba iz Genscherove 10b; Darko Jozinović više nije trener Cibalije! Klub je šturu vijest o tome objavio na službenoj Facebook stranici, a dodatne informacije potražili smo i dobili (k)od klupske predsjednice. Dea Lasić izdiktirala je sljedeće:

– Treba nam pozitivan šok, nešto što će prodrmati svlačionicu. Do kraja je ostalo još šest kola, u žestokoj smo borbi za ostanak. Znate i sami da je lakše promijeniti trenera nego 20 igrača. Treneru Jozinoviću zahvaljujemo na predanosti, trudu i zalaganju.

Plan za dalje?

– Sutrašnji trening vodit će trener Karaula, a do petka i Intera imenovat ćemo novog šefa stručnog stožera. Ne, ne bih licitirala ničijim imenima i prezimenima – dodala je Cibalijina predsjednica.

A što na sve ima za reći Darko Jozinović kojemu je danas iznenada uručeno otpusno pismo?

– Iznenađen sam. Prije treninga sam razgovarao s predsjednicom oko plana putovanja za Zaprešić, a nakon treninga pojavili su se predsjednik Nadzornog odbora Hrvoje Niče i član Nadzornog odbora Darko Stojanović koji su mi na izvanrednom sastanku dali do znanja da više nisam trener. Evo, toliko bih za sada o tome, moram se malo presložiti u glavi, razgovarat ćemo još – rekao Jozinović.

Iznenađen je bio i predsjednik NO Hrvoje Niče:

– Ne, nismo ga smijenili Stojanović i ja. Bili smo na sastanku kao podrška predsjednici koja je i jedina ovlaštena donositi takve odluke. Dakle, ponavljam još jednom da ne bude ikakvih nejasnoća, nismo Stojanović i ja smijenili Jozinovića. Ali, konkretnu odluku u potpunosti podržavamo.

Član stručnog stožera više nije ni Tomislav Bolarić koji je krajem prošloga rujna „u paketu” s Jozinovićem stigao u Cibaliju koja sada više nema ni sportskog direktora, budući da je prije mjesec i pol dana Jozinović i službeno objedinio obje funkcije!