Borinci sa stilom zaključili nezaboravnu jesen, prezimit će na vrhu MŽNL Osijek-Vinkovci!

Jarminački Zeleni sa stilom su okončali jesenski dio Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci; u 17. prvenstvenom kolu, u još jednom festivalu nogometa, sportskom spektaklu i fešti nad feštama Borinci su pobijedili Višnjevac 6:3, uz tri pogotka Kovačića, dva Petrovečkog i jedan Flinčeca. I više nego dostatno za presijecanje ciljne vrpce nakon jesenske dionice…

Prvakom se, pa makar i jesenskim, ne postaje slučajno! Brojke ne lažu, Borinci su u gotovo svim statističkim segmentima bili najbolji u odnosu na konkurenciju koju će ponosno i svisoka gledati tijekom zimskog raspusta. Nije zgorega podsjetiti da su ostvarili najviše pobjeda (14), ne smije se prešutjeti ni da su zabili najviše pogodaka (57). I ono najvažnije – osvojili najviše bodova, 43. Odnosno, tri više od najbližeg pratitelja, Borca iz Kneževih Vinograda.

Pokazali su Jarminčani proteklih tjedana i mjeseci kako raspolažu gotovo neiscrpnim pogonskim gorivom. Te da ima u njihovim redovima i materijala, i potencijala. Svakako i kvalitete. Kako na travnjaku, tako i na klupi. Mladi trener Marko Novoselac pokazao je da je za njega vrlo malo tajni u nogometu, nije nevažno ni to što je klupska uprava znalački pratila znalce u Zelenom. Rezultati su, uostalom, najkonkretniji pokazatelj, osvojen je i Kup NS Vinkovci. Čestitke svima!