BOSANČIĆ: Predsjedniče, dobrodošao u utvrdu HDZ-a! Idemo pobijediti!

FOTO: Ivan Valentić

Prvi čovjek vukovarsko-srijemskog HDZ-a i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić euforično je dočekan prilikom izlaska za govornicu u prepunoj dvorani Lenije gdje se obilježava 34. godišnjica osnutka HDZ-a u Vinkovcima.

Već 34 godine imamo povjerenje da vodimo i gradimo ovaj kraj, a to ćemo raditi i u narednom vremenu. Predsjedniče, dobrodošli u utvrdu HDZ-a!, pozdravio je Bosančić dolazak Andreja Plenkovića u Vinkovce pa nastavio

– Naši utemeljitelji borili su se za neovisnu Hrvatsku, a mi se danas borimo gospodarski za razvoj Vinkovaca, Vukovara, županije, Slavonije i Hrvatske. Borimo se za veće plaće, a tu nam pomaže upravo ova Vlada na čelu s Plenkovićem. Danas nas neki napadaju, ali nećemo im dozvoliti da ugroze razvoj Hrvatske. Molim sve utemeljitelje i članove da stanu uz nas koji želimo raditi da napravimo bolje mjesto za život za našu djecu. Idemo napraviti rezultat kakav HDZ i Hrvatska zaslužuju. Idemo pokazati svima koji ne razumiju što želimo od Hrvatske, a to je mirna budućnost i postavljanje Hrvatske na europski tron. Idemo po pobjedu, sukus je Bosančićevog govora.