Bosančićev prijam i čestitke za Cibalijine juniore, nove prvoligaše!

Juniori Cibalije nedavnim su kvalifikacijskim pobjedama nad Zadrom (3:0) i Hrvatskim dragovoljcem (5:3, nakon raspucavanja jedanaesteraca) ušli u Prvu HNL! Povratkom među najbolje, nakon tri sezone izbivanja, nebeskoplavi juniori pod vodstvom trenera Petra Tomića priključili su se klupskim starijim pionirima i kadetima koji već igraju elitni razred HR-nogometa u kojem su prošle sezone (za)bilježili solidne rezultate, uz poneki bljesak poput pobjede kadeta u Maksimiru nad kasnijim prvakom Dinamom, ali i gostujućim trijumfom protiv Osijeka, kasnijim doprvakom!

Kako bi im čestitao na izvanrednom uspjehu, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić za Cibalijine juniore, njihova trenera Petra Tomića te voditelja klupske škole nogometa Gorana Meštrovića upriličio je prijam u velikoj gradskoj vijećnici.

– Ove sjajne mladiće i njihova trenera ugostili smo kako bismo im čestitali na odličnim rezultatima i poželjeli mnogo uspjeha u novoj sezoni, za koju će se pripremati u puno boljim uvjetima. Izgradnjom terena s umjetnom travom krajem ljeta osigurat ćemo mogućnost kvalitetnijeg rada za sve klupske selekcije – rekao je ovom prigodom gradonačelnik Bosančić.