Božić: U Vinkovce stižemo s respektom, ali i s gardom pobjednika!

Ivan Božić FOTO: Marko Džavić

Ovoga petka (početak u 13.30 sati) na rasporedu je županijski derbi između Cibalije i Vukovara 1991 kojim će biti otvoreno 15. kolo SuperSport Prve nogometne lige. Trener vukovarske momčadi Ivan Božić u predvečerje vinkovačkog ogleda glasno razmišlja:

– Bez obzira na Cibalijinu formu igre i rezultata te trenutni plasman na ljestvici, ovo je derbi. A u derbijima je uvijek sve moguće, svaki je specifičan – kaže Božić najavljujući otvoreni gard:

Detalj s rujanske utakmice u kojoj je Vukovar 1991 bio bolji od Cibalije 3:1 FOTO: Marko Džavić

– Idemo po sva tri boda. Iza nas je tjedan dana dobre atmosfere i odličnoga rada, maksimalno smo se pripremili za Cibaliju. Ako današnju utakmicu odradimo s istom energijom kao onu protiv Orijenta, neće biti problema.

Nije, međutim, izostao niti naramak komplimenata na račun Nebeskoplavih:

– Mlada ekipa, pozitivno bezobrazna i drska koja svakom može načiniti probleme, pa i štetu. U svakom slučaju, u utakmicu ćemo ući s respektom, ali i gardom pobjednika – naglašava umjesto zaključka Božić koji će u odnosu na pobjedničku momčad protiv Orijenta (2:0) načiniti jednu kadrovsku preinaku; među startere se vraća Rugašević koji je odradio kaznu crvenog kartona, što znači da će na klupi za pričuve dežurati Aleksić.

 

Tablice omogućuje Sofascore