Brod 035 žalbom u „5 do 12” onemogućio nastup Aurelijinih kadeta na završnici PH u Splitu

Kadetska momčad Aurelije jučer je otputovala u Split na završnicu Prvenstva Hrvatske gdje je danas trebala odigrati utakmicu 1. kola skupine A protiv Fotex Junajteda (da, baš tako se piše, fonetski!). Međutim, Brod 035 je danas u 10 sati uložio žalbu na Aurelijin nastup i dogodilo se nešto što je doista teško objasniti. Pokušat će Aurelijin predsjednik Mladen Crnaić, dajemo mu riječ:

– Brod 035 je bio naš protivnik u izlučnom natjecanju. Prvu utakmicu odigrali smo pretprošlog ponedjeljka u Slavonskom Brodu i izgubili smo 3:4. Uzvrat je trebao biti odigran pretprošle srijede, no gosti se nisu pojavili na zakazanom mjestu u zakazano vrijeme. Delegat utakmice Marijan Zovkić registrirao je ogled rezultatom 3:0 u našu korist što nas je promoviralo u sudionika splitske završnice.

No…

– Brod 035 je danas konzumirao pravo na žalbu, u propisanom roku, jer je žalbeni rok istjecao danas u 13 sati. Od trenutka podnošenja žalbe počeo je teći 14-dnevni rok za sastajanje Komisije za žalbe, a nama je naprosto onemogućen nastup do okončanja postupka.

Uglavnom, smrducka na sabotažu! Brod 035 ni pod razno nije mogao nastupiti na splitskoj završnici na koju nije ni otputovao, ali „kad ne možemo mi, nećete ni vi”!

– Na što su se Brođani žalili? Pa, na to da o terminu uzvratne utakmice nisu obavješteni na propisanom HNS-ovom obrascu.

Jeste li i na koji način obavijestili Brođane o terminu uzvrata?

– Jesmo, naravno. S terminom smo ih neslužbeno upoznali i prije odigravanja prve utakmice nakon koje smo uputili uobičajenu proceduru, poslali smo mailove povjereniku za natjecanje, povjereniku za suđenje i Brodu 035. Na takav način zakazuje se 95% utakmica. Suci i delegat su se pojavili, Brođani nisu. Toliko o tome, nemam riječi – zaključio je Crnaić.