Čak 14 novih karate zvanja u ŠKK Ictus na kraju prvog dijela sezone, nastavak 10. siječnja

Športski karate klub ICTUS Vinkovci je, već tradicionalno, na kraju prvog dijela sezone te još jednog ciklusa treninga u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Nazora upriličio polaganje za zvanje za svoje članove koji su predano trenirali tijekom prethodnog razdoblja te pritom usvojili planirani program i time ostvarili preduvjete za pristupanje polaganju.

Uspješnim nastupima pred licenciranim ispitivačem HKS-a, Živkom Kalanjom, majstorom karatea, nositeljem crnog pojasa 5. Dan, ukupno 14 kandidata je položilo za karate zvanja za koja su polagali.

– Prije polaganja za zvanje održana je redovna Skupština ŠKK Ictus na kojoj su članovi upoznati s aktivnostima kluba u protekloj kalendarskoj godini koju su obilježile pandemijske nevolje zbog kojih nije bilo ostvarenih odlazaka na natjecanja. Nadamo se boljoj 2022. godini – rekao je klupski predsjednik Miodrag Zlojić.

Nakon kraćeg božićno-novogodišnjeg predaha klupske aktivnosti bit će nastavljene 10. siječnja.

– Treninzi će se i ubuduće održavati u već ustaljenim terminima; ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.00 do 20.30 sati, a provodit će ih već spomenuti Živko Kalanj uz svesrdnu pomoć još četiri licencirana voditelja treninga – zaključio je Zlojić.