Čakovčani najbolji na Bosutu, Županjci solidni u rezultatu i odlični u organizaciji!

U vikendu za nama Vinkovci su bili domaćin, a ŠRD Sava iz Županje tehnički organizator 3. i 4. kola 1. Hrvatske lige za seniore u sportskom ribolovu, disciplina lov ribe udicom na plovak.

U oba natjecateljska dana najbolja je bila ekipa TSH Čakovec. Drugoplasirana momčad 3. kola bila je županjska Sava (Ante Klanac, Krunoslav Lešić, Željko Vrankić i Kristijan Dubravac), treće mjesto zauzela je Bjelka iz Sunje, itd.

U 4. kolu 2. mjesto osvojio je Amur iz Darde, Bjelka je opet bila treća, a županjska Sava plasirala se na poziciju broj 5. TSH Čakovec nakon četiri kola vodeći je u ukupnom poretku 12 najboljih hrvatskih klubova s 12 negativnih bodova (cilj je, uzgred, imati što manji učinak!), Bjelka je druga sa 17, Ilova iz Garešnice treća s 21, dok je Sava – inače jedini predstavnik VSŽ u elitnom rangu natjecanja – sedma s 23 boda…

Županjci su, inače, bili i sjajni organizatori dvodnevnog događaja, a taj pothvat nastojat će reprizirati 12. i 13. lipnja kada će na istom mjestu – dakle, na Bosutu u središtu Vinkovaca – biti održano 5. i 6. kolo.