Čarobni okusi Adventa u Orionu

U vinkovačkom Orionu od rujna ove godine ponovno možete uživati u gastronomskim specijalitetima. Izbor a la carte jela zaista je širok i maštovit, a jela su spravljena s ljubavlju od svježih i probranih namirnica.

U adventsko vrijeme, najljepše doba godine, restoran Orion za svoje je sugrađanke i sugrađane priredio posebnu ponudu slatkih i slanih delicija.

Prošetajte s obitelji i prijateljima po našem lijepom, lampicama okićenom gradu, posjetite manifestacije i koncerte, pokažite svoje umijeće na klizalištu te uživajte u adventskom ugođaju.

Kad se umorite od šetnje ili klizanja i dobro se smrznete, svratite na okrjepu u kavanu i restoran Orion gdje vas čekaju čarobni okusi Adventa!

Uživajte u slatkim fritulama, svima omiljenim poderanim gaćama i domaćoj piti od jabuka spremljenoj po bakinom tajnom receptu. Zarumenite obraze kuhanim vinom i koktelima osmišljenim posebno za adventsko vrijeme i ugrijte se toplom čokoladom, raznim okusima čajeva i našom finom kavom. Osoblje kavane i restorana Orion vas očekuje s radošću!