CERIĆANCI NAJBOLJI Otočanin Blašković hat-trickom srušio Otočane u finalu turnira u Starim Jankovcima!

FOTO: Ivan Maroš

NK HAŠK-Sokol ni ove godine nije zaboravio svoje igrače i članove uprave poginule u Domovinskom ratu kojima je u čast organizirao 19. memorijalni turnir na kojemu su uz domaćina i organizatora nastupili još Croatia iz susjednih Novih Jankovaca, cerićka Mladost i Otok.

Pobjednici dvodnevnog natjecanja su postali Cerićanci koji su u finalnoj utakmici rezultatom 3:1 pomalo iznenađujuće svladali su višerangirane Otočane, članove MŽNL Osijek-Vinkovci. Inače, sva tri pogotka za Mladost zabio je Otočanin Marko Blašković!

U utakmici za 3. mjesto HAŠK-Sokol je s glatkih 4:0 porazio Croatiju, a u uvjerljivom trijumfu s dva pogotka je sudjelovao Ivan Pavlović, po jednom su poentirali Danijel Pastor i Antonio Jagrić.

Sve tri pojedinačne nagrade završile su u rukama aktera iz pobjedničke momčadi: Petar Marinčić proglašen je najboljim igračem, Marko Blašković bio je najbolji strijelac, a laskavi epitet namijenjen najboljem vrataru pripao je Emilu Huseljiću.

Rezultati – polufinale: HAŠK-Sokol – Mladost 1:3 (C), Croatia – Otok 0:2; za 3. mjesto: HAŠK-Sokol – Croatia 4:0; za 1. mjesto: Otok – Mladost (C) 1:3.