CIBALIA Damir Mustapić na putu osnaživanja utjecaja Cibalije unutar HNS-a!

Hrvatski nogometni savez u Zagrebu je danas održao radionicu o licenciranju i financijskoj održivosti, a koja je bila namijenjena klubovima iz prva tri ranga nogometnog natjecanja. Riječ je o aktivnostima gdje su hrvatski nogometni klubovi iz prve ruke mogli čuti o novitetima koji ih očekuju u odnosu na prošlogodišnje licenciranje, ali i izravno komunicirati s administratorima i čelnim ljudima HNS-a o specifičnim situacijama vezanim uz svoje klubove.

Takvu prigodu niti slučajno nije želio propustiti novi predsjednik Cibalije Damir Mustapić koji je iz prve ruke htio čuti o obimu posla i obveza koje mora klub ispuniti do 4. travnja ove godine. Klupska administracija zajedno s računovodstvom te revizorima već se opsežno upustila u ovaj zahtjevan posao pripreme dokumentacije i ispunjavanja obveza za sezonu 2024./2025., a sve kako bi se izbjegla prošlogodišnja situacija gdje se do „sučeve nadoknade” strahovalo oko ishoda licenciranja.

Kako smo mogli doznati, bila je ovo prigoda da se obave i neformalni razgovori s predstavnicima drugih klubova o suradnji, ali i s predstavnicima HNS-a oko budući zajedničkih aktivnosti.