CIBALIA Karlo Veliki i njegove trupe od 0:2 do 4:2!

Kakva šokantna utakmica! Cibalia je nakon 0:2 iz većeg dijela prvog poluvremena ipak uspjela doći do pobjede. I to ne bilo kakve, već pobjede od 4:2! Iako je ova utakmica označena kao ključnom u borbi za opstanak, već nakon devete minute gosti su poveli preko Antonija Repića, a u 28. minuti Antonio Kačunko povisio je na dva gola prednosti za Solin. Cibalia je doslovce u tim trenucima bila na koljenima, a gosti su mogli doći i do još pokojeg pogotka prednosti. Ipak, krajem prvog poluvremena ukazao se Ivan Lozić koji je smanjio na prihvatljivih 2:1.

Ne znamo što je trener Siniša Sesar rekao svojim igračima na poluvremenu, no što god da je – upalilo je! U drugom dijelu utakmice Cibalia je povećala agresivnost, a to je urodilo plodom u 67. minuti kada je Miljanić zabio za 2:2, dok je totalni preokret stigao u 80. kada se Karlo Veliki ukazao za 3:2.

Otklon svih dvojbi oko pobjednika ovog susreta učinio je Josip Pejić u 88. minuti te tako nagradio Ultrase na vjernom bodrenju tijekom cijelog susreta u kojem se slavilo 105. godina postojanja kluba!

Tablice omogućuje Sofascore