CIBALIA Poznat raspored do kraja sezone

Današnjom pobjedom bodova između posljednjeg Solina i trećeplasiranog Vukovara 1991 okončano je 22. kolo Prve nogometne lige, a samim time i drugi dio natjecanja u drugom rangu hrvatskog nogometa. Time su se stvorili uvjeti za formiranje rasporeda za preostalih 11 kola, a koji su ovisili o plasmanu klubova nakon 22. kola.

Prema propozicijama natjecanja, prvih 6 momčadi imat će 6 domaćih utakmica, dok drugih 6 momčadi ima jednu utakmicu manje kod kuće.

screenshot / Propozicije natjecanja za SuperSport Prve nogometne lige za natjecateljsku sezonu 2023./2024.

Propozicije: Klubovi dobivaju natjecateljske brojeve na osnovu plasmana nakon prvog dijela (22 kola) i to na slijedeći način: momčadi plasirane od 1.- 6. mjesta dobivaju identičan natjecateljski broj (prvoplasirani broj 1, drugoplasirani broj 2 itd.), a momčadi plasirane od 7.-12. mjesta dobivaju natjecateljske brojeve na slijedeći način: sedmoplasirana momčad broj 12, osmo plasirana momčad broj 11 i tako redom zaključno sa dvanaesto plasiranom momčadi koja dobiva natjecateljski broj 7. U slučaju da dva ili više klubova ostvare identičan plasman (primjenom odredbi članka 43. ovih Propozicija) u prvom dijelu natjecanja, natjecateljski brojevi tih klubova određuju se ždrijebom.

Evo i cijelog rasporeda ostatka sezone:

23. kolo Šibenik – Cibalia

24. kolo Cibalia – Zrinski

25. kolo Dubrava – Cibalia

26. kolo Croatia Zmijavci – Cibalia 

27. kolo Cibalia – Orijent

28. kolo BSK – Cibalia

29. kolo Cibalia – Solin

30. kolo Dugopolje – Cibalia

31. kolo Cibalia – Jarun

32. kolo Sesvete – Cibalia

33. kolo Cibalia – Vukovar 1991

Tablice omogućuje Sofascore