CIBALIA Provedene nove aktivnosti za još veći komfor igrača i trenera u korištenju terena!

FOTO: Ivan Valentić

Aktivnosti poboljšanja uvjeta, u kojima svakodnevno funkcionira više od 300 polaznika škole nogometa i seniorskog pogona, na stadionu Cibalije ne staju. Nakon što je prije desetak dana teren s umjetnom travom opremljen sa zaštitom opremom i kućicama za rezervne igrače te je osigurano tehničko sponzorstvo za popratne klupske službe od strane tvrtke Pevex, danas okončani radovi svakako će dodatno poboljšati komfor svih korisnika pomoćnih terena Cibalije.

Naime, uređen je i asfaltiran pristupni put prema terenu s umjetnom travom, a uslijed čega u budućnosti nogometaši do terena neće morati ići po mokrom i blatnjavom putu. Osim toga, a asfaltiranjem ovog puta umnogome će biti i olakšan pristup radnim strojevima za održavanje terena što će sigurno pomoći u povećanju učinkovitosti održavanja. Ruku na srce, nije ovo bogzna kakav investicija, pa čak ni za medije, ali s obzirom kako se malo ulagalo u stadionsku infrastrukturu u zadnjih desetak i više godina, mora se priznati kako je ta priča unazad 12 mjeseci itekako promijenjena.

U skladu s mogućnostima, već narednog tjedna nastavit će se s uređenjem okoliša, a sve kako bi stadion Cibalije zablistao u najboljem svjetlu, što ovaj klub i zaslužuje!