CIBALIA Stigla dodatna oprema na teren s umjetnom travom, a i novo tehničko sponzorstvo…

Na pomoćnom terenu s umjetnom travnom danas je postavljena dodatna oprema koja će povećati sigurnost igrača, ali i poboljšati komfor svih selekcija Cibalije. Tako su oko reflektora postavljene zaštitne strunjače koje za cilj imaju ublažiti eventualno nekontrolirano zalijetanje igrača u stup reflektora. Premda su stupovi udaljeni 6 metara od terena za igru i samim time zadovoljavaju sve sigurnosne zahtjeve HNS-a, teren ipak svakodnevno koriste svi, od najmanjih do seniora, pa zlu ne trebalo.

Ono što je bitnije, postavljene su nove kućice za rezervne igrače čime su ispunjeni svi preduvjeti za odigravanje službenih utakmica na ovom terenu. Iako teren s umjetnom travom prvenstveno služi za treniranje, sad će se moći i koristiti u lošim vremenskim uvjetima i za igranje službenih utakmica nižih kategorija. Cjelokupna investicija financirana je iz proračunskih sredstava Grada Vinkovaca, kao i nabavka dodatne opreme poput još jednog „češlja” za održavanje umjetnog terena i dodatnog seta korner zastavica.

A danas je u klub stigla i vijest o jednom tehničkom sponzorstvu. Naime, tvrtka Pevex kompletirala je dio nedostajuće opreme neophodne za održavanje igračke opreme, što će svakako olakšati buduće aktivnosti klupskih zaposlenika po pitanju sušenja i pranja opreme za treniranje i igranje više od 300 djece i seniora koji svakodnevno treniraju u svim vremenskim uvjetima. Hoće li ovo tehničko sponzorstvo rezultirati još većom suradnjom u budućnosti ili će ostati na ovome, pokazat će aktivnosti jedne i druge strane. Pa i treće strane, ako baš hoćete!