Cibalia večeras u pola 8 u Županji protiv Graničara, Jazvić nije sretan u HD-u…

Nogometaši Cibalije ove srijede nastavljaju seriju kontrolnih utakmica; u Županji, na Spomen-stadionu prve nogometne lopte, trenutnu formu drugoligaša s Bosuta testirat će domaći trećeligaš sa Save, Graničar. Početak utakmice zakazan je u 19.30 sati.

Večerašnja utakmica bit će četvrti Cibalijin kontrolni ogled u dosadašnjem dijelu pripremnog ciklusa; podsjetimo, prošloga vikenda Nebeskoplavi su uspješno nastupili na Memorijalu „Zvonko Mikolčević” u Ruščici (polufinalna pobjeda nad Marsonijom 1:0 te finalni trijumf na penale protiv Dubrave TK 4:3, 0:0), a seriju provjernih utakmica otvorili su domaćim porazom od BSK-a (0:2).

U subotu su vinkovački nogometaši trebali na uzvratno gostovanje u Bijelo Brdo, ali postoji realna šansa da utakmica neće biti odigrana. Neslužbeno i navodno, Nebeskoplavima se baš i ne igra na umjetnoj travi „na plus 40”, a BSK-ovci, opet neslužbeno i navodno, nemaju osobitu volju ponovno gostovati u Vinkovcima…

Neslužbeno je i to da Filip Jazvić nije sretan u Hrvatskom dragovoljcu i da bi rado promijenio klupske boje. Možda bi mu se osmijeh vratio na lice u Cibalijinom dresu? Vinkovčanima bi takav as sjajno legao. Kao kec na desetku!