CIBALIJIN START Kustošija kući, HD vani, Rudeš u Vinkovcima, pa derbi u Vukovaru…

Cibalia će (n)ovu sezonu, koja počinje 13. kolovoza, otvoriti domaćom utakmicom s Kustošijom, nakon čega slijede gostovanje kod Hrvatskog dragovoljca, Rudeš u Vinkovcima, pa u 4. kolu županijski derbi u Vukovaru

– To je OK, nisam nezadovoljan. Govorim, naravno, samo o 1. kolu, ništa drugo me ne zanima. Moj stav je jasan, uvijek je prva sljedeća najvažnija, tako da je od danas fokus na Kustošiji. Važno je dobro otvoriti sezonu, dobar ulaz u donosi puno dobrih stvari, osobito u psihološkom smislu. Učinit ćemo kroz ovih pet tjedana sve da 13. kolovoza i Kustošiju dočekamo spremni – poručio je Cibalijin trener Tomislav Radotić koji je jučer obavio prvu prozivku igračkoga kadra čime je ujedno i otvoren ljetnu pripremni ciklus.

Iznenađenja nije bilo, prvom okupljanju nazočili su svi igrači pod ugovorom. Uključujući i Roberta Perić-Komšića, povratnika nakon višemjesečne stanke uvjetovane operativnim zahvatom kojim mu je odstranjen dio jetre kasnije transplantiran njegovoj bolesnoj majci Ljiljani.

– Perić-Komšić će isprva vježbati po posebnom režimu i postepeno ćemo mu podizati intenzitet, sukladno njegovu stanju. Njegove igračke kvalitete nisu upitne, a o njegovu karakteru ne moramo govoriti nakon tog plemenitog čina koji je napravio – dodao je Radotić.