Cibalijin trener Petar Tomić 11. siječnja okuplja momčad na prvoj prozivci

Bude li epidemiološka situacija dopustila nogometaši Cibalije s pripremama za proljetni nastavak sezone krenut će u ponedjeljak, 11. siječnja. Prva prozivka prvotno je, podsjećamo, trebala biti održana 7. siječnja, ali nakon što su epidemiološke mjere ”stegnute”, a njihovo trajanje određeno do 10. siječnja, korigiran je i plan rada u vinkovačkom drugoligašu. Naravno, postoji mogućnost da se termin početka aktivnosti dodatno pomakne, opet ovisno o epidemiološkom stanju na terenu… Uglavnom, očekujmo najbolje, budimo spremni na najgore.

Preciziran je i raspored provjernih utakmica. Cibalia će ih, planirano je, odigrati šest. Serija počinje i završava protiv BSK-a iz Bijelog Brda; prva utakmica na programu je 20. siječnja, dok će se slavonski drugoligaši ogledati i 6. veljače, što će im biti generalna provjera za proljetnu premijeru na kojoj Cibalia 13. veljače dočekuje Dugopolje, dok BSK dan kasnije na domaćem terenu igra protiv Dinama II.

Od BSK-a do BSK-a vinkovački nogometaši formu će brusiti još i protiv županjskog Graničara  (23. siječnja), Belišća (27. siječnja), Osijeka II (30. siječnja) i Vukovara 1991 (3. veljače).