Cibalijin trener Petar Tomić dobio novog pomoćnika; Andrej Kerić umjesto Stjepana Kvesića

Tijekom aktualne zimske stanke u vinkovačkom nogometnom drugoligašu najavljeni su neki kadrovski noviteti vezani uz igrački kadar. Zimski prijelazni rok uvjetnog je i ograničenog karaktera (igrači s istupnicom, igrači iz inozemstva, igrači koji nisu konzumirali prošloljetni prijelazni rok, pa su sada slobodni igrači), započinje 18. siječnja, a traje do polovice veljače.

Međutim, jedna novost zabilježena je na izmaku 2020. godine, a vezana je uz stručni stožer seniorske momčadi. Novim pomoćnim trenerom Cibalije, tj. prvim asistentom trenera Petra Tomića, imenovan je Andrej Kerić koji će u stožeru zamijeniti Stjepana Kvesića.

Andrej Kerić bivši je napadač Cibalije koji je u vinkovačkom klubu i završio igračku eru, zbilo se to u ljeto 2019. godine. Odmah po okončanju zanimljive nogoloptačke (Cibalia, češki klubovi Slovan Liberec, Sparta Prag, Teplice, luksemburški Dudelange 91, slovački Mihalovce, Istra 1961, maldivski United Victory) Kerić je započeo trenersku karijeru u komletinačkom Slavoncu. Na klupi Slavonca, inače člana MŽNL Osijek-Vinkovci, Kerić je pekao trenerski zanat godinu i pol dana, a povremeno – tek u slučajevima krajnje nužde – i predvodio napad kluba iz Komletinaca.