Cibalijini juniori prema Prvoj HNL preko Gorice; termin poznat (19. lipnja), mjesto odigravanja još ne!

Goran Meštrović
Goran Meštrović, FOTO: db

Nije moglo gore! U te tri riječi može se sažeti epilog današnjeg ždrijeba kvalifikacija za ulazak u Prvu HNL juniora u kojem su se osim Cibalijine našle još i odgovarajuće vrste preostala četiri regionalna prvaka, tj. Šibenik, porečki Jadran, Gorica i Bjelovar. Od ranije se znalo da će tri od pet spomenutih klubova u natjecateljskoj sezoni igrati u (proširenoj) prvoligaškoj eliti te da će kvalifikacijske runde biti odrađene 19. lipnja (početak u 17.30 sati), a od danas se zna i ključ prema kojem će Prva HNL biti popunjena.

Riječ ima Goran Meštrović, voditelj Cibalijine škole nogometa, ujedno i trener juniorske momčadi, koji je nazočio današnjem ždrijebu

– Kuglice su odlučile da prvi par sačinjavaju Jadran i Šibenik. Pobjednik tog susreta će u 1. ligu, a poraženi će dobiti još jednu šansu i to protiv Bjelovara koji je u prvom kvalifikacijskom krugu ostao neraspoređen. I bolji iz tog ogleda će u 1. ligu, kao i pobjednik sraza između nas i Gorice. Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika i nemamo pravo na loš dan, tako da smo zaista danas loše prošle. Međutim, mi smo Cibalia, idemo u kvalifikacije otvorenog garda, s jasnom željom da sljedeće sezone i naši juniori, baš kao i stariji pioniri i kadeti, budu dio prvoligaškog društva – poručio je Meštrović iz Zagreba, neposredno nakon ždrijeba održanog u upriličenom u prostorijama HNS-a.

Mjesto odigravanje utakmice Cibalia – Gorica još nije određeno, bit će to neki neutralni travnjak.