Cibalijini talenti Srđan Nedić i Luka Cvjetković na probi u Crvenoj zvezdi!

FOTO:

Rad Cibalijine škole nogometa nerijetko je osporavan i na meti mnogih kritičara. Često opravdano, nerijetko i neopravdano. No, vijesti koje pristižu iz Genscherove 10b govore u prilog tome da se u „nebeskoplavoj tvornici nogometaša” proizvode kvalitetnih proizvodi za koje interes pokazuju i bivši europski prvaci.

Naime, dvojica nadarenih nebeskoplavih talenata Srđan Nedić i Luka Cvjetković, obojica su 2006. godište, uz dopuštenje kluba otišla su na probu u Crvenu zvezdu! Završi li njihov probni rad u Beogradu tako da zadovolje kriterije tamošnje struke i potpišu ugovor s Crvenom zvezdom, Cibalia će, sukladno FIFA-inoj Naknadi za razvoj i treniranje igrača, inkasirati oko 250.000 kuna.

Cibalia će financijski još bolje proći ukoliko Samer H. Spahić (također 2006. godište) zadovolji ukus struke u zagrebačkom Dinamu, gdje se već nekoliko dana nalazi na probi, jer posrijedi je igrač pod stipendijskim ugovorom s vinkovačkim klubom pa bi Cibalia u slučaju transfera svoje interese zaštitila kroz odgovarajuću transfernu naknadu, tj. odštetu, koja se dogovara između klubova.