CIRKUS U JARMINI Daria Brkić Bručić: Dižem ruke od svega…

Totalni cirkus u Jarmini! Daria Brkić Bručić na nedavnoj je Skupštini izabrana za predsjednicu NK Borinci, no samo 20-ak dana kasnije kopernikanski obrat; Brkić Bručić ipak nije predsjednica, jer zaključci Skupštine nisu verificirani, a slijedom toga u Registar udruga nije uvedena promjena ovlaštenih osoba za zastupanje. 

– Skupština je poništena zbog anonimne prijave koju je Uredu državne uprave podnijela anonimna osoba koja za sebe tvrdi da je član NK Borinci, a da navodno nije dobila poziv za Skupštinu. Bila sam spremna pomoći, još uvijek jesam, ali više ne kao predsjednica. Pozdravila sam se s dečkima u svlačionici prošle srijede nakon utakmice Kupa NS Vinkovci protiv Zrinskog iz Tordinaca. I što se mene tiče to je to, dižem ruke – čuli smo od nesuđene predsjednice Borinaca, inače člana Međužupanijske lige Osijek-Vinkovci.

Osim Brkić Bručić klub je napustio i kompletan tim ljudi koji je okupila, uključujući i Janka Đukeza koji je obnašao dužnost trenera seniorske momčadi skupljene, podsjetimo i na to, samo tjedan dana uoči početka (n)ove sezone. Momčad će u današnjoj utakmici 2. kola MŽNL Osijek-Vinkovci protiv štitarske Sloge, kojoj je početak zakazan u 17.30 sati, voditi Robert Babić.