Damir Dekanić (HDZ) prikupio 25.500 potpisa podrške kandidaturi za župana VSŽ

Damir Dekanić (HDZ) predao je danas kandidaturu za vukovarsko-srijemskog župana te pripadajuću listu za Županijsku skupštinu, naglasivši kako je prikupio rekordnih 25.500 potpisa onih koji su na taj način podržali njegovu kandidaturu na izborima.

– Uvjeren sam da ćemo na nadolazećim izborima s našim partnerima također dobiti veliku potporu, da će naša lista osvojiti veliki broj mandata i tako potvrditi da je HDZ najjača stranka na državnoj, ali i na razini Vukovarsko-srijemske županije – rekao je Damir Dekanić aktualni načelnik Općine Andrijaševci i voditelj uprave vinkovačke podružnice Hrvatskih šuma te je dodao:

– Smatram kako imam dovoljno životnog, političkog i poslovnog iskustva da mogu Vukovarsko-srijemsku županiju unaprijediti u razdoblju koje je pred nama. U nadolazećem razdoblju svoja iskustva i postignuća iz Općine Andrijaševci i Hrvatskih šuma prenijet ću na županijsku razinu. Smatram da su ona vrlo vrijedna i da ću imati dovoljno snage i energije kako bi zajedno sa svojom ekipom doveo do značajnih pomaka u razvoju Vukovarsko-srijemske županije.