Dan poslova uskoro u Vinkovcima! Najavljeno 15 velikih poslodavaca koji traže zaposlenike!

IZVOR: HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje s partnerima tradicionalno organizira Dane poslova kako bi se nezaposlenim osobama, studentima i učenicima završnih razreda srednjih škola te ostalim zainteresiranima predstavili uspješni hrvatski poslodavci.

Cilj Dana poslova je na jednom mjestu okupiti sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje i na taj način doprinijeti razvoju hrvatskog gospodarstva.

Ovaj događaj u Vinkovcima će biti održan 14. veljače u Poduzetničkom inkubatoru.

Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prilika su da najuspješniji hrvatski poslodavci na jednom mjestu predstave velik broj otvorenih radnih mjesta te se povežu licem u lice s nezaposlenim osobama, učenicima i studentima, koji primarno svoju budućnost vide u ugostiteljstvu i turizmu, grani koja je veoma važna za Republiku Hrvatsku i u kojoj se svake godine traži veliki broj djelatnika.

Ove godine, u svakom od gradova, planirano je sudjelovanje između 10 i 15 velikih poslodavaca te dodatnih tri do pet ključnih lokalnih poslodavaca. Radi se o poslodavcima, među ostalim i iz turističke djelatnosti, koji su krenuli s pripremama za nadolazeću sezonu te trebaju motivirane djelatnike, javljaju iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.