DANAS IGRA CIBALIA Nakon poraza i remija, dolazi li nam prva proljetna gostujuća pobjeda?

FOTO: Ivan Valentić

U pomalo nezgodnom terminu (14,50 sati), nogometaši Cibalije danas će u zagrebačkom predgrađu tražiti nove bodove. U okviru 21. kola Prve nogometne lige izabranici Siniše Sesara sučelit će se sa sastavom Sesveta kojem ovog proljeća baš i ne ide sve po planu. Naime, Sesvećani su u tri odigrana susreta upisali 0 osvojenih bodova, a ni efikasnost još nisu pokazali. Valjda neće ni danas.

S druge strane, Cibaliji je ovo već treće gostovanje u četiri proljetna kola, a nakon upisanih poraza (Zrinski) i neriješenog (BSK), svi se potajno nadaju kako je vrijeme i za gostujuću pobjedu, pogotovo protiv kvalitetnog protivnika kao što su Sesvete, ali koji očito nije u formi.

– Ne smije nas zavarati lošiji ulazak Sesveta u proljetni dio sezone. Ispred sebe imaju imperativ dobrog rezultata i neće biti jednostavno. Ipak, mi smo spremni i također tražimo dobar rezultat. Još jednom uz određene promjene jer nemamo sve igrače na raspolaganju, što zbog kartona, što zbog ozljeda. Danas smo, primjerice, bez Lozića i Miljanića koji je u Bijelom Brdu krenuo od prve minute. Idemo hrabro, samopouzdanja ne nedostaje, rekao je trener Siniša Sesar za klupske stranice.

Dodajmo još za kraj kako će se utakmica odigrati u izravnom TV prijenosu na MaxSport 1 kanalu, tako da će svi ljubitelji Cibalije moći (ako stignu s posla) pogledati današnje izdanje Nebeskoplavih.