DANAS IGRA CIBALIA Svi u Bijelo Brdo!

FOTO: Ivan Valentić

U okviru 20. kola Prve nogometne lige nogometaši Cibalije gostuju u Bijelom Brdu gdje ih očekuje „susjed na tablici” BSK. Iako je vinkovačka momčad deveta na ljestvici, a BSK deseti, domaći sastav ipak je u teškom bodovnom zaostatku te ih samo jedan bod dijeli od samog začelja. Realno je za očekivati kako će baš protiv Cibalije tražiti bijeg u nešto sigurniju zonu.

BSK je „tvrda” i iskusna momčad, koja je ove sezone u 19 odigranih kola upisala čak deset neriješenih rezultata, a jedinu pobjedu ostvarili su u gostima. Ne moramo vam ponavljati protiv koga

S druge strane, momčad Cibalije rasterećeno ide na put od 37 kilometara. Odlično bi bilo danas pobijediti čime bi se 99% već u ovoj fazi usmjerila sezona prema sigurnom ostanku u ligi, a rezultatski neopterećena momčad Siniše Sesara svakako je to danas sposobna i učiniti.

Do utakmice je ostalo nešto više od sat vremena (utakmica je u 15 sati), a po ovako lijepom vremenu, ako nemate pametnijeg posla, preporučamo vožnju do Bijelog Brda i davanje podrške Nebeskoplavima!

Tablice omogućuje Sofascore