Današnjim potpisom ugovora o opremanju, napokon se privodi kraju uređenje Pikovog stana

Grad Vinkovci i zagrebačka tvrtka Primat Logistika potpisali su danas ugovor o nabavi opreme za Pikov stan u sklopu projekta “Panonnia Gourmet”! Nakon vanjskog, preostaje još unutarnje uređenje i novi Gourmet centar bit će spreman kroz gastronomsko-edukacijske aktivnosti doprinijeti razvoju vinkovačkog turizma, a građani će dobiti još jedan prostor nadomak grada za odmor i uživanje u prirodi.

– Ugovor je vrijedan gotovo 800.000 kuna s PDV-om, a uključuje opremanje kompletnog unutarnjeg prostora s naglaskom na kuhinju buduće Gastro akademije – naglasio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

Projekt provode Agencija VIA i Odjel za gospodarstvo Grada Vinkovaca. Resorni pročelnik Hrvoje Niče na zadanu temu:

– Ovo je jedan od skupine ugovorenih projekata iz različitih EU programa kojima želimo obogatiti i unaprijediti sadržaje na širem području Sopota. Vinkovci osim što su urbano središte našeg okruženja, svakako imaju itekako puno za ponuditi po pitanju ruralnog sadržaja, stoga upravo ovakvim projektima nastojimo stvoriti nove turističke i gastronomske sadržaje kako za naše sugrađane, tako i za njihove goste.

“Panonnia Gourmet”, dodajmo za kraj i to, projekt je prekogranične suradnje, jer je ostvaren i uz angažman partnera iz Srbije, preciznije iz Novog Sada.