DARIA BRKIĆ BRUČIĆ Borinci imaju novu predsjednicu i upravu, ali još ne trenera i ekipu!

DANI PONOSA I SLAVE – nova predsjednica NK Borinci s navijačima slavi jedan od osvojenih trofeja

Daria Brkić Bručić nova je predsjednica NK Borinci! Ne prva u klupskoj povijesti jarminačkog kluba, povijest je ispisala Višnja Škrlec prije 15-ak godina. Novoj predsjednici leđa će čuvati deveteročlana uprava (čija je Brkić Bručić članica) koju, abecednim redom, sačinjavaju: Nikola Klarić, Ivan Koledić, Višnja Sedlar, Mario Smetiško, Josip Vidović i Robert Zovko te dva člana koja će imenovati Općina Jarmina.

Dakle, ipak se nešto pokrenulo. Predsjednica s dva prezimena i njezini suradnici krenuli su u utrku s vremenom. Jer, za desetak dana počinje nova sezona Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci, a seniorske momčadi nema gotovo ni u tragovima. Velika većina igrača iz prošlosezonskog saziva ovoga ljeta pokazala je kako voli klub do posljednje kune, pa je otišla kojekuda, za boljim honorarom.

– Situacija nije zahvalna, vrijeme nam nije saveznik, a ni slobodnih igrača baš nema na izbor. Nažalost, osuđeni smo na improvizaciju. Razgovaramo s nekim domaćim dečkima koji su bez kluba, osim njih imamo još neka potencijalna prezimena na popisu. Nastojat ćemo se što bolje ekipirati i izgurati prvu polusezonu pa na zimu napraviti doselekciju pripremajući se već za sljedeću sezonu, u kojem god rangu igrali – informirala je Brkić Bručić.

Trener?

– Još nemamo rješenje, vjerujem da ćemo danas ili sutra taj problem skinuti s dnevnog reda – dodala je Brkić Bručić.

Za kraj informacija i to tome da Borinci u 1. kolu, koje je na rasporedu 19. kolovoza, gostuju u Bošnjacima kod Zrinskog.