Davor Mladina nakon razlaza s Međimurjem: Ja sam bio za rad, igrači za štrajk, prevelik je to raskorak!

Utakmicu Cibalia – Sesvete iz svečane lože vinkovačkog stadiona pažljivo je motrio i Davor Mladina. Vještim driblingom izbjegao je 62-godišnji trener novinarsko pitanje „Davore, što si vidio?”, karijeru je iskusni rutiner komotno mogao graditi i u diplomaciji.

No, nije pobjegao od pitanja vezanog za naprasni odlazak iz Međimurja na čijoj je klupi trajao samo 180 minuta (Hrvatski dragovoljac 0:5, Osijek II 0:1). I nešto malo sudačke nadoknade…

– Nakon dvotjednog rada i te dvije utakmice jedva sam čekao prvenstvenu stanku tijekom koje smo trebali odigrati i neke provjerne utakmice kroz koje sam trebao malo bolje upoznati momčad i započeti s implementacijom nekih svojih ideja.

Ali…

– Momci u svlačionici su svoje nezadovoljstvo financijskom situacijom u klubu iskazali štrajkom koji je potrajao više od tjedan dana. Čekali su rasplet kadrovske križaljke, odnosno skupštinu kluba i izbor novog predsjednika. Mene je zanimao jedino rad, oni nisu bili spremni za treninge dok se ne poslože kockice u upravljačkoj strukturi i tu smo došli do prevelikog raskoraka. Nastavak suradnje nije bio moguć, pokupio sam se i otišao ća – dodaje Mladina.

Što dalje?

– Ništa, stand by… Pratim, gledam, čekam.