Dea Lasić: Ivan Karaula trener je do kraja sezone, nitko neće ucjenjivati ni mene, ni klub!

Odluka je pala; potraga za trenerom je obustavljena, Cibaliju će do kraja sezone u borbi za drugoligaški ostanak voditi Ivan Karaula, a uz njega će biti Andrej Kerić! Domaće je domaće…

– Ne želim da nitko ucjenjuje moj klub i mene osobno tražeći novce nerealne za naše uvjete i za ovih pet-šest utakmica do kraja sezone – izvijestila nas je klupska predsjednica Dea Lasić koja je jučer uživo iz svečane lože zaprešićkog stadiona svjedočila remiju Intera i Cibalije (1:1).

Na zadanu temu predsjednica je dodala i sljedeće:

– Iz tog razloga spremna sam s trenerima koji su klupski zaposlenici kluba ući u najveći mogući rizik, jer sam se uvjerila da oni jedini istinski vole i žive za našu Cibaliju, unatoč vrlo skromnim honorarima. Kad su bačeni u vatru nisu pitali za financijske nagrade u slučaju ostanka u ligi, nego su se odmah prihvatili posla, zasukali rukave i svu energiju bezrezervno usmjerili prema ostvarenju željenog cilja, ostanku u ligi. To je jedini pravi put, sinoć u Zaprešiću pokazalo se kako uz veliki angažman cijele momčadi i stručnog stožera možemo do pozitivnog rezultata i protiv momčadi koja je neporažena osam utakmica zaredom i treći je na ljestvici.

Nije mnogo nedostajalo da Interova serija nadahnuća sinoć bude prekinuta…

– Nije, mogli smo lako osvojiti i sva tri boda, ali nije loš ni ovaj jedan. Osim njega dobili smo i zajedništvo, samopouzdanje i pravi timski duh, što je neobično važno uoči ovoga što nam slijedi – zaključila je Dea Lasić.